Tulopäivä
Lähtöpäivä
Henkilömäärä
Huonemäärä
Alkaen € 69
48 tunnin aikana löydetty alhaisin hinta.
Me etsimme parhaat majoituspalvelun tarjoajat löytääksemme sinulle alhaisimman hinnan!
Riviera****
32 arvostelua
Arvostelut Hotelli Riviera****
Obala 33, 6320, Portoroz
Onko Hotelli Riviera**** mahdollinen lomamajoituksesi ja haluatko tietää, mitä on odotettavissa? Lue tästä muiden matkailijoiden antamat arvostelut kohteelle: Hotelli Riviera****, Portoroz.
Hotelli Riviera saanut 8,8 maksimiarvosta 10, laskelman perusteena 32 arvostelua
Onko Hotelli Riviera**** mahdollinen lomamajoituksesi ja haluatko tietää, mihin voit varautua? Katso tästä muiden matkailijoiden antamat arvostelut kohteelle: Hotelli Riviera****, Portoroz. Voit lisäksi löytää Zooverin sivustolta: 32 lomakuvaa, Hotelli Riviera****. Etkö ole vielä päättänyt? Vertaile kohteen Slovenia majoituksia. Tutustu kaikkiin kohteen Slovenia yöpymismahdollisuuksiin. Hotelli Riviera**** - vertaa muihin kohteen Portoroz majoituksiin.
Hetkinen...
Kohteesa Riviera**** / Portoroz ei valitettavasti ole suomenkielisiä arvosteluja. Voit lisätä iste arvostelun.

Oletko käynyt tässä majoituskohteessa?

Kirjasinkoko: A A A

32 arvostelua kohteelle Riviera****

32 arvostelua
9,4
8,9
8,7
8,4
8,1
Näytä seuraavien pistemäärä ja arvostelut:
Puolisoni, elok. 2012
"Erg kleine kamer"
Sander
5,0
5,0
3,0
01.10.2012 Bij aankomst waren we erg onder de indruk van het gebouw en de receptie, dat beloofde veel goeds. Terwijl ik de auto inparkeerde ging mijn vrouw verder met inchecken. Toen ik echter terug kwam stond ze alweer bij de receptie. Onze kamer was erg klein en had twee eenpersoonsbedden. Nu is dit laatste op zich toegestaan, echter deze waren zo klein dat m'n armen naast het bed lagen. Daarnaast was het bed erg kort. Ik ben 2.05 meter en ik verwacht op zich geen bedden waar ik helemaal in pas, maar dit sloeg alles. Tot slot stonk de kamer ontzettend naar rook, dit is overduidelijk lange tijd een rookkamer geweest. Uiteindelijk hebben we zeker 45 minuten onderhandeld met het personeel en vervolgens een andere kamer gekregen in het naastgelegen hotel Slovenja.

Perhe, johon kuuluu vanhempia lapsia, heinäk. 2012
"Aangenaam verrast"
Kristel Andries
9,0
31.07.2012 Hotel Riviera in Portoroz is ons goed bevallen. Het is niet te vergelijken met grote hotelketens (Spanje, Turkije bv) maar wel goed hotel . Ook gezellig stadje als je houdt van mooie natuur, rustige vakantie zonder lastig gevallen te worden door animatoren of straatverkopers. Niet aan te raden met kinderen, zwembad buiten te klein, geen aangepast kindermenu (geen ijsjes aan buffet).
Wat ons tegenviel was de vloer van het buitenzwembad wat te weinig gekuist werd. Bij winderige dagen vuile vloeren. Binnenzwembad(en) wel proper.
Wij hadden kamer met 2 grote balkons en zeezicht wat echt wel de moeite was.
Stadje mooi en gezellig, echter niet goedkoop en alleen dure winkels, niet voor shoppingliefhebbers.

Perhe, johon kuuluu pieniä lapsia, heinäk. 2012
"Prima strandvakantie"
marjolein van rijsi...
7,0
26.07.2012 ligt in het meest levendige en mooie gedeelte van portoroz. Ligstoelen 2 + parasol 12 euro aan het hotelstrand. Zwembad gratis, mag niet gereserveerd worden wat wel fijn is, er komen zo gedurende de hele dag bedjes vrij. Mooi zwembad, wel zoutwater. Bufet prima, keuze genoeg en redelijk gevarieerd. Uitstekende service toen mijn man jarig was. Fles wijn op de kamer en bij het avondeten kregen we champagne aangeboden. Vriendelijk personeel behalve bij het zwembad. Voor parkeren rekenen ze officieel 3,50 per dag maar wij hebben niets hoeven te betalen.
Voor 80 cent kun je met de bus naar Piran, Bushalte 25 m. van hotel, wij namen een taxi terug voor 11 euro omdat we geen zin hadden om op de bus te wachten ( 2-4 x per uur afhankelijk van tijdstip). Lopen kan ook langs de zee maar was met kleine kinderen te ver. Kinderclub bij het strand, wel aardig, niet bijzonder. Wij namen een ligbedje vlak voor de kinderclub zodat de kinderen er tussendoor zelf naar toe konden. Rustig, geen overlast.

Hotelli Riviera**** - Löydät parhaat hinnat ja viime hetken tarjoukset...

Puolisoni, heinäk. 2012
"Zeker een aanrader"
Dechacht R
9,0
07.08.2012 Voor de tweede keer hebben we gelogeerd in hotel Riviera, alles was weer in orde. Kamers waren zeer proper en de lakens regelmatig vernieuwd.
Personeel zeer vriendelijk.Wij nemen altijd balkon met zeezicht wat zeer aangenaam is als het te heet is om te wandelen.S'avonds is er aan de overkant altijd muziek,zodat je van op je balkon kan genieten

Seuramatka, heinäk. 2012
"Al jaren gast in dit hotel"
Patrick van Eenberg...
9,0
12.01.2013 Mooi hotel waar wij al jaren gast zijn. Het eten was dit jaar heel goed, dat was in het verleden wel eens anders, daar is goe op geanticipeerd.

De goedkopere kamers zitten aan de achterzijde, met helaas wat minder mooi uitzicht, voordeel: geen last van de live music aan boulevard zijde tegenover het hotel.

Puolisoni, kesäk. 2012
"Dit nooit meer"
Van Geersom-Devos
8,0
09.07.2012 Een balkon zou standaard moeten zijn. Het eten was weinig gevarieerd. Het zwembad was veel te klein. Geen animatie, ook niet voor kinderen. Geen open buitenterras aan het hotel om te vertoeven. Huren van stoelen en parasol 12 € over hotel te duur, want op dakterras veel te weinig ruimte.
Onze Plaatselijke gids in hotel had geen vaste dagen en uren, zodat men hem moest bellen per GSM, zoiets kan echt niet! In het hotel was de service wel heel goed en de kamers proper.

Puolisoni, kesäk. 2012
"Voor 2de keer een prachtig verlof !"
De Petter Rita
9,0
06.07.2012 Hotel even goed als verleden jaar in september (zie Albert Van Cauter). Eten en kamers dik in orde, vriendelijk personeel. Heel veel gasten komen steeds terug naar Riviera, wij dus ook. Even wel vermelden : aan zwembad zijn de zetels gratis, 4€ te betalen voor parasol, aan het strand 12€ voor hotelgasten ( 2 ligzetels +parasol), biertje (33 cl) of 0,25 l wijn kost 3,5€ in hotel en aan het strand. Alles is in Portoroz tamelijk duur. Er zijn ligweiden en stenen, dus geen zand of strand zoals in andere landen. Geen animatie in hotel. Ideale ligging om Slovenië en Triëste te verkennen met bus. Voor ons : aanrader.

Puolisoni, helmik. 2012
"Schöner Kurzurlaub"
Peter Dürpisch
8,0
26.02.2012 Das Hotel ist gut erreichbar. Parkplatz ist über die Durchgangsstraße.(30Km/h Beschränkung).
Das Zimmer war sehr sauber, Handtücher sind immer getauscht worden. Wir hatten einen Blick auf das Nachbar Hotel.
Das Service ist freundlich und hilfsbereit. Es wird fast von allen, deutsh gesprochen.
Preis/Leistung einwandfrei. Im Restaurant gab es Früstücks und Abends- buffet mit reichlicher Auswahl.
Das Hallenbad ist groß und sauber. Mit Meerwasser gefüllt.
Ich kann es nur jeden weiterempfehlen. Auch wir haben die Absicht nochmals hier Quatier zu beziehen.

Puolisoni, syysk. 2011
"Riviera is toppie !!!!"
VAN CAUTER ALBERT
6,0
25.09.2011 Wat een aangename verrassing ! Hotel Riviera is in alle opzichten een aanrader qua ligging, service, keuken en zwembaden. Het buitenzwembad is wel te klein, vooral in het hoogseizoen zal dit problemen geven, maar voor september ideaal, wel veel oudere mensen, ook geen animatie in hotel maar voor ons is dit een pluspunt. Men kan wandelen langs de obala ( = kustweg) of de bus nemen naar prachtige pittoreske dorpen zoals Piran, Koper en Izola. Absoluut de moeite waard. Alles oogt heel Italiaans, ook de landschappen met cipressen. Hotel is niet goedkoop, ook Portoroz niet. Piran en Koper wel goedkoper voor eten en drank. Perfecte vakantie met iedere dag een stralende zon en 30 ° !

Puolisoni, heinäk. 2011
"Een fantastische vakantie"
Lapage
10,0
25.08.2011 Het hotel is mooi gelegen. Mooie en nette kamers. Zeer lekker eten en vriendelijke bediening. Zeker een aanrader.

Zoover-linkki omalle verkkosivustollesi

Napsauta tähän nähdäksesi, miten saat Zooverin omalle sivustollesi

Poll

Ketkä eurooppalaiset turistit ärsyttävät sinua eniten lomalla ollessasi?

Oletko omistaja?

Zoover tarjoaa omistajille monenlaisia mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja.Napsauta tähän saadaksesi lisää tietoja